Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Cumpararea si vanzarea apartamentelor
16.10.2012
Imagine blog
Societatea ne ofera mereu noi alternative. Fie ca este vorba de cumparaturi, oferte educationale, calatorii sau locuri de munca, totul este intr-o continua schimbare. Ofertele sunt pentru toate buzunarele si satisfac pana si cel mai pretentios si exigent client. 

De data aceasta ne vom opri asupra aspectului imobiliarelor. Apartementele sunt un aspect cheie pentru tinerii casatoriti care vor sa isi intemeize o familie, sau dimpotriva pentru persoanele care vor sa se dezvolte singure. 

Tendinta vanzarilor de apartamente este de obicei dusa la extremul pretului. Multe persoane isi doresc apartamente cat mai ieftine fara sa puna in balanta si conditiile acestora. Mai apoi apar nemultumirile si incurcaturile nu intarzie sa apara.

Totusi la baza acestor probleme sta defapt informarea precara a persoanelor care isi doresc un camin. Asa zisele ,,sfaturi de casa noua" nu sunt doar aparente.Oricine ar trebui sa stie ca pentru a cumpara un apartament este necesar timpul. Vizitati mai multe locuri, cercetati piata. Nu va opriti asupra unui singur apartament deoarece mai apoi este posibil sa regretati alegerea facuta.

Indicat ar fi sa apelati la o agentie de imobiliare care are in subordonare persoane pregatite special pentru munca cu persoanele care sunt in cautarea unui camin perfect.

Dar vizitarea apartamentului nu este singura etapa pe care trebuie sa o parcurgeti. Trebuie sa va interesati si in ce an a fost construit blocul respectiv si sa tineti cont si de recomandarile specialistilor privind cartierul respectiv.

Vanzarea apartamentului se va face mai apoi, la un notar unde este bine sa fiti insotit de cateva persoane apropiate in caz ca va fi nevoie sa apelati la ajutor judecatoresc pentru eventualele neintelegeri.

In anii trecuti s-au inregistrat scaderi semnificative pe piata imobiliarelor, lucru datorat crizei economice care a afectat mai multe ramuri ale economiei de stat.

Datorita acestei scaderi, anul acesta pretul imobiliarilor ofera preturi accesibile si variate in functie de mai multi factori care depind de cererile clientilor.

Multi dintre cumparatori, au totusi tendinta sa inchirieze apartamentul in care isi doresc sa stea. Aceasta este o alternativa benefica pentru buzunarul clientului deoarece plateste lunar si acesta este mai multumit.

Tendinta in vanzarile apartamentului ramane, practic aceeasi. Pretul este prima conditie pusa de catre client. Apoi in ierarhia cererilor, in planul doi regasim locul in care este plasat apartamentul precum si accesul la locurile de parcare sau la mijloacele de transport in comun.

Viitorul pietelor imobiliare ? Cat mai bun, atata timp cat preturile nu vor urca foarte mult. Clientii vor fi cu atat mai interesati cu cat vor gasi preturi accesibile care sa fie in concordanta cu ceea ce isi doresc.

Fiti mereu precauti atunci cand va decideti sa va achizitionati sau sa inchiriati un apartament. Cercetati cu atentie piata si nu va lasati pacaliti de un pret mult prea mic in comparatie cu altele. Aparentele pot insela. Caminul dumneavoastra trebuie sa fie o oaza ideala de liniste si calm in care sa va puteti relaxa dupa o zi obositoare.
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania