Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Prima casa vs. Euro
21.05.2012
Imagine blog
Nu cred ca isi imagineaza cineva ca tinta programelor gen Prima casa sau Rabla sunt cei din corporatiile unde salariile depasesc usor 1.000 de euro. Programul Prima casa este menit sa ajute pe cei care, impreuna cu sotul sau sotia si cu un substantial ajutor de la famlie, vor sa isi faca un rost in viata, de capul lor, cum se spune.
O alta categorie beneficiara a acestor programe este data de cei care au un mic avans, suficient cat sa se incadreze in program si care vor face un credit pentru restul de bani.

Ce se intampla cand faci un credit la limita acordarii lui din cauza salariului care si asa este insuficient si cand euro incepe sa zburde ca un copil iesit de la scoala in ultima zi dinaintea vacantei de vara?

“Draga, sa facem niste calcule, eu am 1.200 lei de euro, tu 2.000 lei, facem o rata de 275 euro/luna la un curs mediu in ultima perioada de 4,1 euro si o sa ne descurcam noi. Bine draga, asa vom face. Draga, am semnat contractul, ura! Hai sa platim prima rata”...si la ghiseu stupoare, euro a crescut de la 4,1 la 4,5 in 2 zile, in 7, in zece...nu conteaza in cate zile a crescut euro pentru ca a crescut atat de mult incat pe perioada creditului mai dai un procent substantial cu care ti-ai fi mobilat si casa. Si factura de mobil tot in euro este si toate sunt in euro, desi salariile sunt in lei si sigur o sa se scumpeasca si benzina si …

“Nu iti face griji draga, ca o sa vindem casa si stam la ai mei, o sa ne preia cineva creditul si nu o sa ne suparam pentru cei 3.000 de euro pe care ii pierdem cu toate actele si cursul si tot...hai mai bine sa stam cu chirie, sigur gasim ceva cu 100-150 de euro pe luna si ne descurcam noi...”

Este un deja vu, nu?
Pentru mai multe detalii apelati la un consultant eImobiliare.ro, aici.

 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania