Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Preturile apartamentelor au scazut fata de anii trecuti
29.05.2012
Imagine blog
Preturile apartamentelor la nivelul tarii au scazut fata de luna trecuta, iar aceasta tendinta de scadere este continua de cativa ani. In aceasta perioada media la nivelul tarii, tinand cont si de apartamentele vechi si de cele noi, este de sub 1.000 de euro mp util.
Daca aparent este inca un pret mare tineti cont de faptul ca acesta depasea in medie 1.000 de euro/mp acum cateva luni, iar fata de acum un an scaderea este de aproximativ 5%.
Cele mai mari scaderi de pret se inregistreaza in orasele cu populatie crescuta, iar Bucurestiul se afla printre primele orase unde pretul apartamentelor a scazut simtitor. Diferentele vizibile sunt in special in cadrul apartamentelor noi unde investitorii au coborat simtitor stacheta pentru a tine pasul cu apartamentele vechi.

Desi in capitala media apartamentelor depaseste 1.000 de euro mp, aceasta a fost redusa cu 2-3 procente fata de inceputul acestui an.
Printre orasele cu scaderi simtitoare amintim Timisoara, Cluj, Brasov si Constanta unde preturile au fost reduse cu aproximativ 1-2 procente fata de acum cateva luni.
Daca in capitala pretul mediu depaseste cu usurinta pragul de 1.000 de euro, in celelalte orase, ca cele amintite mai sus, acesta este situat undeva intre 800 si 900 de euro/mp util.
Reamintim faptul ca in anul 2008 pretul mediu in capitala era in jurul valorii de 2.200 de euro, iar in prezent acesta a inregistrat o scadere de aproximtiv 50%.

Chiar daca nu se prevad reveniri in domeniul imobiliar prea curand, investitorii continua sa construiasca apartamente in incercarea de a tine pasul cu cererea de pe piata, atat ca numar de unitati locative cat si ca pret.

 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania