Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Sa cumpar la stadiul de proiect sau dupa ce vad apartamentul?
12.06.2012
Imagine blog
Era o vreme cand vanzarea de aprtamente, case sau vile se facea pe baza de proiect. Inainte de criza, apartamentele in ansamblurile noi de locuinte se vindeau doar pe ceea ce prezentau agentii imobiliari. Iti aratau terenul imprejmuit, iti explicau cate scoli, magazine, SPA-uri, restaurante, parcuri si locuri de joaca vor fi realizate, te puneau sa iti alegi singur gresia, faianta, parchetul si asa mai departe.
Veneai cu un avans, destul de substantial, apoi trebuia sa astepti 1-2 ani  sa iti fie gata casa. Fericitii se mutau in proaspatul apartament cumparat, cei mai putin norocosi se mai luptau un pic cu infiltratiile de apa de ploaie, cu izolatia ineficienta, mirosul de la canal, semnalul de mobil prost sau pur si simplu nu aveau internet si televizor.

In prezent altfel stau lucrurile, vanzarea de apartamente si garsoniere nu se mai face prin telefon. Cei pacaliti in urma tranzactiilor imobiliare au strigat atat de tare incat ecoul a ajuns si la cei care nu pun valoare pe bani. Degeaba ai bani si stai la ultimul etaj al unui apartament nou, intr-un complex rezidential, daca nu mai ai decat 10-20 de vecini din cele 700 de apartamente puse la vanzare. Usor-usor creste iarba necontrolat in jurul tau, decorul se deterioreaza si devii posesorul uni apartament nou la pretul a trei case cu tot cu teren.

Nu mai este vremea achizitionarii apartamentelor, nici chiar in rate fara ca acestea sa fie vazute, analizate si verificate. Conditiile de acordare de credite au marit vigilenta cumpartorilor care din ce in ce mai mult vor sa stie si un istoric al locuintei pe care o vor cumpara. Agentiile imobiliare din Bucuresti si din tara se confrunta cu o scadere majora a vanzarilor de apartamente si garsoniere la fel de mult ca in  sectorul de inchirieri de apartamente.

Dupa ce proiecte rezidentiale de mare anvergura, anuntate cu surle si trambite si conferinte de presa au esuat din cauza crizei si au intrat in insolventa si dupa ce auzim din ce in ce mai des de cei care se judeca pentru a-si recupera banii dati in avans, ne vine din ce in ce mai usor sa ne intoarcem la metoda clasica de comert, cea in care vezi si pipai ceea ce cumperi, inainte de a arunca cu banii care nu se mai culeg din rau cu sita. Traim alte vremuri, trebuie sa ne adaptam la o piata imobiliara nesigura si imprevizibila.
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania