Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Cum sa vinzi pe timp de criza, in numai o luna
26.07.2012
Imagine blog
Daca vrei sa-ti vinzi locuinta pe timp de criza, sa stii ca nu e tocmai cea mai buna alegere. In ultimii ani preturile au scazut intr-atat incat o locuinta pe care ati platit acum 7 ani 100.000 E, acum nu valoreaza de obicei, mai mult de 50.000E. Ne izbim asadar de prima, cea mai mare si cea mai importanta problema: banii. Daca totusi sunteti hotarati sa vindeti, sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respectati pentru a o face intr-un timp cat mai scurt.
Totusi, sa nu va asteptati ca veti reusi sa va ridicati vila cu banii obtinuti pe vanzarea apartamentului sau a garsonierei. Preturile au scazut atat de mult incat greu veti reusi sa va descurcati in vreun fel doar cu banii obtinuti din vanzare.

Una din cele mai importante reguli de care trebuie sa tineti cont daca vreti sa vindeti, este evaluarea corecta a propriei locuinte. Asa cum am spus si mai sus, nu puteti vinde cu cat ati cumparat. Tocmai de aceea, o buna evaluare va poate aduce cumparatori potentiali, inca din primele zile in care ati scos locuinta la vanzare. Trebuie sa va ganditi deasemenea ca in eventualitatea achizitionarii ulterioare a unei case, veti avea nevoie si de alti bani pe langa cei obtinuti din vanzare.

Deasemenea, daca vreti sa vindeti repede, trebuie sa aveti si un pret in concurenta cu piata. Cel mai mare pret pe care il puteti afisa, nu trebuie sa depaseasca nivelul pietei cu mai mult de +10%. Un nivel egal cu cel al pietei, garanteaza automat mai multi potentiali cumparatori. In cazul unui nivel sub cel al pietei, 10% de exemplu, numarul de clienti potentiali poate creste cu pana la 80%. Un pret cu 15% mai mic, va garanteaza cei mai multi clienti posibili interesati de segmentul in care dumneavoastra vindeti.

Totusi, nimeni nu prea isi permite reduceri de 15.000E la un apartament scos la vanzare cu 100.000 E astfel incat batalia se da pe procente mult mai mici decat cele mentionate mai sus.
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania