Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Prima casa – pro si contra
09.08.2012
Imagine blog
„Prima casa” este un program prin care guvernul a incercat sa sustina sectorul constructiilor, in timp de criza. Creat cu scopul de a debloca activitatea de creditare, acest program isi propune sa insemne o masura benefica de a spori activitatea economica si de a crea noi locuri de munca, ceea ce ar insemna un progres, in situatia de fata. 
Prima casa s-a creat cu scopul usurarii accesului romanilor la creditele ipotecare, statul roman garantand integral imprumuturi oferite de banci, numai si numai printr-o conditie: acordarea creditelor mai ieftine. 

Costurile necesare in incadrarea in acest program sunt: dobanda, in principal, apoi comisionul de gestiune, comisionul de garantare si comisionul de acordare credit, iar in ceea ce priveste costurile notariale, vorbim despre: costuri in urma evaluarii imobilului (ceea ce unele banci isi asuma), asigurarile si ofertele de credit. 
 
Vestea buna este ca „Prima casa” nu are in regulament un venit minim pentru cei care doresc sa dispuna de serviciile acestui program, insa creditul ipotecar va consta intr-o suma mai mica, in functie de posibilitatea rambursarii fiecarui client. Suma maxima care poate fi obtinuta este de 57.000 de euro, la un venit net de 3.000 RON. 
 
Din pacate, avansul dat de cumparator se poate pierde in conditiile in care nu obtine credit pana la data stabilita, pentru a achita diferenta care trebuie data, in urma avansului. Acest termen-limita este impus de vanzatori de la inceput, si e necesara respectarea acestuia, caci in caz contrar, exista riscul sa pierdeti toata suma investita drept avans pentru locuinta dvs. 
In plus, in cazul in care clientul nu va mai putea achita ratele aferente mai mult de 90 de zile, banca respectiva are dreptul de a solicita plata de la stat, caz in care, clientul isi poate pierde locuinta. Daca nu exista posibilitatea platii ratelor, statul va face executare silita clientului. 
 
Programul guvernamental „Prima casa” se poate mandri cu cea de-a 4-a editie, insa se zvoneste ca ar putea fi si ultima editie anul acesta, in ciuda momentului nepotrivit din punctt de vedere economic de a opri finantarea. Deciziile se vor lua de acuma inainte, fapt pentru care nu se cunosc cu exactitate pasii decisivi din cadrul acestui program. Cert este ca, pe parcurs, bancile s-au adaptat vremurilor de criza prin ofertele oferite, fapt pentru care creditarea ar putea continua si in lipsa programului.
 
In urma acestor informatii, dvs. hotarati care sunt avantajele si dezavantajele programului „Prima casa”, caci acestea se pot determina in functie de fiecare client si de posibilitatile acestuia de a indeplini sau nu cerintele programului. 
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania