Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Sa stau la casa sau la bloc?
09.08.2012
Imagine blog
Nu e o alegere tocmai simpla intre a locui la casa si a locui la bloc. Ambele variante au avantajale si dezavantajele ei, iar, pana la urma, totul e in functie de buget, apoi in functie de preferinte. 
Este cunoscut faptul ca traiul la casa este mai costisitor decat al locuirii intr-un apartament sau, in cel mai rau caz, intr-o garsoniera. De aceea, se alege periferia, caci in aceste zone, departe de aglomeratia urbana, conditiile de trai pot fi mai acceptabile si iti poti permite sa-ti vinzi locuinta de la bloc, pentru o casa care sa aiba o curte cat de mica, numai casa sa fie! 
 
Casa este cea mai preferata datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta, precum linistea, pe care o cauta toata lumea. Linistea propriului camin, linistea in afara urbanului, a poluarii, a zgomotului, a agitatiei sunt dorintele cele mai mari ale persoanelor care duc o viata stresanta, incarcata, care nu mai au timp liber, din cauza muncii. De aemenea, poti avea propria gradina, pe care o amenajezi dupa bunul plac, caci poti avea doua tipuri de gradina: cea destinata relaxarii, admirarii naturii, a balansoarelor, a plantelor, a petrecerii unor momente placute alaturi de cei dragi si gradina in care iti poti crea propria cultura de fructe si legume, de care poti fi sigur ca sunt naturale, cu adevarat. Insa, traiul la casa nu este o optiune viabila pentru cei care nu sunt pasionati de plantat, de ingirjit, de muncit, asadar, cea mai mare majoritate locuieste la bloc si iti cumpara alimentele, in loc sa le procure de la o sursa atat de sigura. 
 
Nu este de condamnat nimeni, caci fiecare are propria opinie si dreptul de a alege cum sa-si petreaca viata. Mai este categoria oamenilor carora nu le place sa stea departe de oras, ci sa dispuna, cat mai aproape, de orice serviciu posbil. Astfel, viata la bloc este mai potrivita si mai comoda pentru persoanele carora le place sa abia totul sub nas, cum se spune. Insa locuitul la bloc are ca principal dezavantaj vecinii vesnic nemultumiti. Daca esti tanar si iti plac petrecrile, muzica la volum maxim si petrecerea noptilor albe, nu e de tine un apartament. Tot ceea ce vei obtine sunt plangeri si scandaluri continue, desi se poate, in rare cazuri, sa te intelegi bine cu toti vecinii si sa nu ai parte de conflicte. 
 
De fapt, indiferent ca alegi sa stai la casa sau la bloc, tot ceea ce conteaza realmente, este sa iti petreci timpul cu oamenii pe care ii iubesti si sa te simti in siguranta si confortabil, in propriul camin. 
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania