Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Despre chiriile spatiilor de birouri
30.08.2012
Imagine blog
In general, in majoritatea ramurilor din lumea afacerilor avem nevoie de mai multi oameni care sa lucreze. Acest fapt implica in primul rand salarii ce trebuie platite lunar, catre salariati. Urmeaza apoi taxele la stat, banii reinvestiti in afacere si asa mai departe.
De notat este si faptul ca orice afacere si in special afacerile din offline, au nevoie de o locatie unde sa-si desfasoare activitatea. Auzim de multe ori folosindu-se denumirea de birouri, mai mult decat cea plictisitor-administrativa: spatiu pentru desfasurarea activitatii.

Reluand, ca o conditie necesara pentru a putea deschide o afacere avem in primul rand  spatiul pentru  birouri . Indiferent de orasul in care ne aflam, trebuie sa vedem mai intai care este tinta afacerii noastre, in ce investim, oferim servicii sau facem vanzari etc.

In functie de scopul afacerii noastre, vom putea defini in final tipul de spatiu pentru  birouri de care avem nevoie. Afacerile sunt asa cum am zis insa, de mai multe tipuri. Daca ne deschidem o firma de consultanta, indiferent in ce domeniu, un cabinet psihologic sau un magazin care vinde electrocasnice, ne intereseaza in primul rand vadul pe care il ofera pozitionarea  spatiilor inchiriate.

Cu toate ca magazinele nu fac parte din categoria afacerilor care au nevoie de  birouri, la propriu, sistemul este in general cam acelasi. Cel sau cei care deschid o afacere, au nevoie sa cumpere un  spatiu, sa foloseasca un  spatiu pe care il detin sau sa inchirieze un astfel de  spatiu  .

Despre avantajele dar si dezavantajele inchirierii  spatiilor pentru desfasurarea activitatii, a  spatiilor  pentru  birouri  mai exact incercam sa va vorbim in randurile ce urmeaza. Tendinta urmata inca din 2011, o reprezinta o scadere a ratei de neocupare a unor astfel de spatii  si bineinteles o crestere a ratei lunare pe metrul patrat. De exemplu, in Bucuresti chiriile pot ajunge si pana la 20E/mp lunar. La astfel de costuri, afacerea pe care o detii trebuiesa isi permita categoric plata chiriei.

De ce este recomandata inchirierea?
Inchirierea este recomandata de cele mai multe ori in cazul afacerilor care se afla la inceput sau in cazul afacerilor care vor sa se extinda in alte regiuni. Pentru aceste doua categorii, chiria este cea mai sigura. In ce sens? Daca afacerea nu merge sau daca zona respectiva nu este potrivita pentru dezvoltarea afacerii, initiatorii platesc doar chiria lunara.

Ei bine, daca se face greseala de a achizitiona de la inceput un  spatiu pentru  birouri   si in cateva luni afacerea da faliment, atunci banii investiti vor fi categoric o pierdere.

Am vorbit despre avantaje insa nu si despre dezavantaje. Marele dezavantaj al inchirierii  spatiilor de  birouri  il constituie bineinteles pretul. Tocmai din acest motiv, daca dupa un an de activitate o afacere da semne ca este in crestere, se mentine bine si se asteapta la un an si mai bun, cel mai intelept pentru detinatorii afacerii este cumpararea sau chiar ridicarea  spatiilor proprii pentru  birouri.

Bineinteles, investitia initiala va fi una destul de mare, direct proportionala cu amploarea pe care tinde sa o ia afacerea. Totusi, daca afacerea tinde sa mearga asa cum aminteam mai sus, banii investiti in construirea sau in cumpararea  spatiilor pentru  birouri, vor fi recuperati in timp, in functie de castigurile viitoare dar si de suma investita.

Concluzia o puteti evidentia chiar si voi, daca ati citit acest articol. Recomandat este ca o afacere la inceput, sa-si desfasoare activitatea intr-un  spatiu pentru  birouri inchiriat. In acest fel, detinatorii scapa de grija unei investitii care s-ar putea sa nu mai fie recuperata.

In acelasi timp insa, cei care detin o afacere de succes trebuie sa constientizeze faptul ca achizitionarea propriilor  spatii pentru  birouri sau pur si simplu ridicarea acestora, ii avantajeaza si le ofera atat siguranta continuarii activitatii cat si respectul/influenta cuvenita. 
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania