Vanzari garsoniere Bucuresti | Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 3 camere Bucuresti | Vanzari apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Vanzari case Bucuresti | Vanzari terenuri Bucuresti | Inchirieri garsoniere Bucuresti | Inchirieri apartamente 2 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 3 camere Bucuresti | Inchirieri apartamente 4 si 5 camere Bucuresti | Inchirieri case Bucuresti | Inchirieri birouri Bucuresti
CAUTARE
» Vanzari
» Inchirieri
» Teren
» Casa/vila
» Garsoniera
» Apartament
» Spatii » Birouri
CAUTARE OFERTA DUPA COD:
Scrieti in campul "Zona/Reper" cuvantul "id" urmat de codul ofertei. Exemplu: id a28, id c1 etc.
VANZARI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
terenuri
spatii
INCHIRIERI
garsoniere
2 camere
3 camere
4+ camere
case
spatii
Garsoniera, 2 sau 3 camere?
10.09.2012
Imagine blog
Atunci cand intra in discutie achizitionarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 sau trei camere, criteriile de selectie, motivele si inclusiv costurile sunt multe si mari. In primul rand, trebuie sa te gandesti la necesitatile pe care le ai. Tocmai din acest motiv, sunt de parere ca ar trebui sa luam sistematic aceasta problema si sa o dezbatem.
Presupunem ca esti femeie sau barbat cu loc de munca stabil si ceva bani pusi deoparte. In acest caz, de cele mai multe ori achizitionarea unei garsoniere poate fi ceva aproape inutil. Motivele sunt si ele destul de multe. Printre primele s-ar putea numara faptul ca la un moment dat ai putea sa-ti gasesti persoana iubita si sa va hotarati impreuna la ce si cum o sa faceti. Daca tu hotarasti acum ca nu mai vrei sa stai cu chirie, peste 2-3 ani decizia luata s-ar putea sa te incurce in diferite moduri.

Haideti sa ne gandim insa la situatia in care sunteti o familie proaspat intemeiata. Sunteti proaspat casatoriti, aveti loc de munca amandoi si cu banii stransi la nunta, v-ati putea permite sa platiti un avans pentru o garsonira. Abia in acest moment va puteti intreba daca aveti nevoie de o un apartament cu doua sau cu trei camere.

In primul rand, trebuie sa stiti exact daca locurile de munca vor ramane aceleasi, daca vrei sa ramaneti in orasul in care va aflati si nu in ultimul rand, daca planuiti sa aveti copii si cati. Bineinteles ca partea cu avutul copiilor, e aproape comica, intrucat nu tine exact de noi daca va fi unul, daca vor fi gemeni sau daca ne vom bucura chiar si de tripleti.

Oricum, lasand gluma laoparte, o  apartament  cu 3 camere poate parea de multe ori o mai buna alegere decat unul cu doua camere. Astfel veti fi siguri ca daca la un momentdat numarul persoanelor din familie se va mari, veti avea spatiu suficient pentru a locui si nu va fi necesar sa vindeti si sa cautati ceva mai mare.

Un apartament cu doua camere, poate fi o alegere buna pentru cei care stiu ca la un moment dat vor trebui sau vor vrea sa se mute la casa de exemplu. Multi procedeaza in acest fel. Achizitioneaza o  garsoniera  sau un apartament cu doua camere si in momentul cand au 1-2 copii si destui bani stransi, se apuca de ridicarea unei case sau vand direct  garsoniera  si platesc integral sau in avans pentru o casa.
 
Ai o oferta imobiliara din tara? O poti publica GRATUIT anuntul tau.
Vrei sa cumperi o proprietate imobiliara? Poti publica cererea ta GRATUIT.
Vrei ca de oferta ta sa se ocupe in mod special un agent eimobiliare.ro? Vrei promovare preferentiala?
Vrei o oferta speciala intr-o zona deosebita? Vrei ca de cererea ta sa se ocupe un agent eimobiliare.ro?
APELEAZA LA UN AGENT!
CURS VALUTAR
(Curs BNR din: 20.02.2018)
1 Euro ......... 4.6623 Ron
1 USD  ......... 3.7780 Ron
CONVERTOR
transforma in
CALCULATOR IMPOZITE
ALEGETI MONEDA
Developed by Websource
 
Viziteaza site-ul Eimobiliare.ro pe ShopMania